Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Reduksjon i grønnsaksavskjær- tips?

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 09-01-18, 09:42   #19
tink
har tatt seg sammen
 
tink sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Mellom fjellene
Innlegg: 9.762
Blogginnlegg: 612
tink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt av
Standard

Sv: Reduksjon i grønnsaksavskjær- tips?

Opprinnelig lagt inn av Høns, her.

Vi ønsker å redusere grønnsaksavskjær - men trenger inspirasjon. Hva bruker dere stammen til brokkoli og blomkål til? Og det grønne av purren?

Andre lure tips for å redusere grønnsaksavskjær?

Det grønne i purren er bra for magen. Hjemme hos oss er det ofte bare det grønne som blir spist.

Stammen i broccoli og blomkål funker fint som fyll i supper og gryter. Det kan være greit å skrelle broccolistammen først, og i småbiter er den god i wok og annet.

__________________

tink er ikke aktiv   Svar med sitat
 

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 21:14.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no