Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Noen spørsmål om Dronning Maud-pudding

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 30-12-22, 10:13   #4
Señora
Bør lage seg en tittel selv
 
Señora sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 7.761
Señora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Noen spørsmål om DronningMaud pudding

I Haugesund Husmorskoles kokebok er det hele egg og ingen portvin. Det står at porsjonen her er til 3-4 personer - unge jenter.

2 egg
2 s.s. Sukker
2 dl kremfløte
1 liten ts vaniljesukker
3 plater gelatin
1/4 dl vann
1/3 plate sjokolade (dronningsjokolade)

Løs opp den utblødte gelatinen i 1/4 dl kokende vann, avkjøl.
Pisk eggedosis, pisk kremen stiv. Blandes lett, rør gelatinen raskt inn. La fromasjen halvstivne. Rør av og til. Ha i dessertskål lagvis med raspet sjokolade. Sjokolade på toppen. Sett kaldt.

Señora er aktiv nå   Svar med sitat
 

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:37.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no