Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Generell diskusjon > Nyheter og media

Harry og Meghan

Nyheter og media Forum for diskusjoner av nyheter og artikler. Husk å lenke til aktuell artikkel i første innlegg, så meddebattantene får mulighet til å sette seg inn i temaet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 17-01-23, 12:57   #1
Hyacinth
Kontrollfrik
 
Hyacinth sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 37.963
Hyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Harry og Meghan

Jeg er så hjertens enig, Skilp!

For øvrig synes jeg de norske virker kjempeålreite. Liker dem godt, både Kongen og kronprinsparet. Men det er ikke noe argument for å beholde dem. For ikke å snakke om at det jo bryter med menneskerettighetene.

Hyacinth er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 17-01-23, 14:46   #2
Karamell
Introvert textrovert
 
Karamell sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 28.953
Blogginnlegg: 287
Karamell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme omKaramell har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Harry og Meghan

Opprinnelig lagt inn av Skilpadda, her.

Liten avsporing, men jeg synes det er helt ubegripelig at folk kan fortsette å være monarkister når de samtidig er så misfornøyde med mange av de kongelige. (Jeg synes jo generelt det er rart at folk er monarkister, men ekstra rart når de samtidig beklager seg over f.eks. hvem de gifter seg med eller hvordan de oppfører seg. Hele greia med monarkiet er jo at man ikke vet hvem man ender opp med og er helt prisgitt tilfeldighetene.)

Og det var ikke ment som en kommentar til noen her i tråden, mer til hvordan folk Der Ute snakker om f.eks. Harry og Meghan, eller Märtha og Durek, for den del. Jeg synes personlig den britiske kongefamilien høres ut som aldeles forferdelige mennesker stort sett alle sammen, mens den norske kongefamilien virker som ganske OK folk, men uavhengig av hvordan de aktuelle menneskene er, synes jeg monarki er en uholdbar og latterlig idé. Og da spesielt fordi det så åpenbart går ut over folk som ikke selv har valgt rollen sin i det hele tatt, som for eksempel arme Harry.

Opprinnelig lagt inn av Hyacinth, her.

Jeg er så hjertens enig, Skilp!

For øvrig synes jeg de norske virker kjempeålreite. Liker dem godt, både Kongen og kronprinsparet. Men det er ikke noe argument for å beholde dem. For ikke å snakke om at det jo bryter med menneskerettighetene.

Kan ikke de ulike bildene vi har av de familiene også delvis komme av ulik pressekultur i Norge og England? I tillegg til ulikhetene mellom norsk og britisk kultur generelt, selvsagt.

__________________
Guttene 02 og 05.
On n'aime que ce qu'on ne possède pas tout entier.


Karamell er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:38.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no