Godt på grillen
Ja, hva anbefaler du av spesialiteter på grillen? Selv om det er st.hans idag, kan vi vel grille andre ting en bare de "trauste pølsene"
Vi skal ha litt folk på besøk og har valgt oss ut litt forskjellig vi skal ha på grillen, så kan folk plukke det de vil smake på.
-Kyllingfilet, snittet på langs og fyllt med norvegia og fersk basilikum, filetbacon rundt og pakket inn i aluminiumsfolie på grillen. Blir salt nok av baconet, men dryss litt pepper på om ønsket.
-Ferdige kalkungrillspyd fra rema1000
-Grillspyd med squash, cherrytomat, paprika, sopp og appelsinmarinert svinefilet
-Marinert biff (bruker nøytral olje og tilsetter litt diverse krydder, paprikakrydder som hovedvekt. Blir sikkert litt cayennepepper òg ihvertfall 
-Grønnsakspakker i folie
-Saltbakte amandinepoteter
-Foccatia dersom babyen er samarbeidsvillig 
Gleder meg til mat!
|