Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Sjokolade-icing/frosting ("glasur")

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 27-05-07, 21:14   #1
liefje
Musk
 
liefje sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 8.023
liefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de flesteliefje er kulere enn de fleste
Standard

Sjokolade-icing/frosting ("glasur")

Jeg skal lage en sjöröverbaatkake til min sönns bursdag. :svett: Jeg har funnet en slags fremgangsmaate ift. design (men tar gjerne likevel imot tips paa dette om noen har). Imidlertid staar det i denne at man skal bruke sjokolade icing/frosting (saann amerikansk klisse"glasur" som ofte inneholder delfiafett og blir ganske stiv). Er det noen som har en oppskrift som er bra paa noe slikt (eller paa en eller annen slags glasur som er tykk slik at den limer selv tunge kakedeler bra + dekker). Tuuuuusen takk paa forhaand!

liefje er ikke aktiv   Svar med sitat
 

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:11.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no