|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Får ikke til Pavlova-/marengsbunn. Trenger idiotsikker oppskrift!Ja, overskriften sier vel alt. Noen som har en idiotsikker, trinn for trinn, ikke til å misforstå oppskrift på marengsbunn som er sprø utenpå og seig inni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Har tro på forbedring
|
![]() Sv: Får ikke til Pavlova-/ marengsbunn. Trenger idiotsikker oppskrift!Det som er litt vanskelig med marengsbunn er at det er så mye som avhenger av ovnen hva steketid angår.
__________________
Min signatur ™ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Erfaren nok
|
![]() Sv: Får ikke til Pavlova-/marengsbunn. Trenger idiotsikker oppskrift!Jeg tror det viktigste er å bruke tempererte egg. Piske lenge (minst 20 min) sånn at det er skikkelig stivt. Bruk litt maizenna og hvitvinseddik i, men VEND DET INN FORSIKTIG når eggehviten er stiv, det har ikke noe å si at det blir litt "kornete" liksom. Stek heller for kort enn for lenge. Ca 1-1,5 time på 125 grader holder mener jeg.
__________________
Enten går det bra, eller så går det over. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kidding, right?
|
![]() Sv: Får ikke til Pavlova-/marengsbunn. Trenger idiotsikker oppskrift!Jeg har bittelitt eddik i helt fra starten, det hjelper til å gjøre eggehvitene stivere og det går raskere. Og så må bolle og visper være gullende rene, og så må det ikke komme så mye som en dråpe eggeplomme oppi når man skiller eggene for da blir det ikke stivt i det hele tatt.
__________________
I'm on a seafood diet. Everytime I see food, I eat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Trådverktøy | |
Visningsmåter | |
|
|