Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Spinat

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 30-01-07, 13:19   #4
Xian
Tvåtusentalssuffragett
 
Xian sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 2.657
Xian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt av
Standard

Sv: Spinat

En av mine favoritt-hverdagsretter er en pastasaus med spinat:

- 4 fedd hvitløk
- litt olje
- matfløte
- spinat og/eller ruccola (bruk gjerne frossen spinat, men husk å kryste vannet ut av den)
- Blå Castello
(- skåldede, hakkede og ristede mandler)
- revet parmesan over

Fres hvitløken i olje, ha i fløten og castelloen, deretter spinat og/eller ruccola. Rist mandlene i en tørr panne, ha dem i sausen, salt og pepre etter behov.

Mandlene er noe jeg har funnet på nylig, og de kan gjerne droppes, men det kan være godt med litt tyggemotstand. Pinjekjerner er sikkert også godt! Når jeg bruker fersk spinat pleier jeg å hakke den litt før jeg lar den falle sammen i kjelen. Lettvint og ny-y-ydelig!

__________________
Ullungen 2006 og Lillebror 2015

Vegen er lystig, og vegen er vrang.
Xian er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:29.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no