Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Glutenfritt brød med attitude

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 22-02-21, 08:58   #1
frukt
finner ut av mye
 
frukt sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2013
Innlegg: 25.203
Blogginnlegg: 267
frukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt avfrukt har mye å være stolt av
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Sånn er det med glutenfritt mel. Ulike meltyper oppfører seg veldig forskjellig. Men jeg synes Jyttemel stort sett oppfører seg bra.
Kanskje fiberbrødet hever dårlig pga. fibermengden. :gjetter:

__________________
And I said to my body, softly, "I want to be your friend.
It took a long breath and replied, "I've been waiting my whole life for this."
~ Nayyirah Waheed ~
frukt er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-02-21, 09:05   #2
kamp
ASD
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 4.934
kamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelenkamp er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Glutenfritt brød med attitude

Opprinnelig lagt inn av frukt, her.

Sånn er det med glutenfritt mel. Ulike meltyper oppfører seg veldig forskjellig. Men jeg synes Jyttemel stort sett oppfører seg bra.
Kanskje fiberbrødet hever dårlig pga. fibermengden. :gjetter:

Ikke alle like jytte da pga bokhveten.

Grunnen til at ulike melblanding hever ulikt er logisk. Forskjellig blandinger inneholder forskjellige mel og det finnes flere meltyper uten gluten enn med faktisk. Det er bare at hvete har glutenet som bindemiddel og derfor er lettere for folk flest å bake med.

Men som sagt, etter å ha oppdaget schar brukes det utelukkende her.

Drev bakeri før jeg ble syk og brukte kun det der. Kjøpte på store paller direkte fra importør

__________________
Even God was autistic, that's why the world spin
kamp er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:15.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no