Makroner - jeg trenger feilsøkingshjelp
Da har jeg altså forsøkt meg på å lage makroner for andre gang i hele mitt liv, og i dag gikk det veldig mye dårligere enn første gang synes jeg.
Problemet er at de liksom flaker seg, eller deler seg i to. Jeg fikk kjempefin, glatt overflate, og når de stekte ble det kjempefine føtter og alt. Men, når jeg tok de ut, og har avkjølt de, så er de så klissete inni at det er vanskelig å få dem av makronmatten. Og den litt sprøde toppen liksom faller av på noen av dem.
Så, dere kloke damer: Hva er det jeg har gjort galt?
Jeg fulgte en oppskrift som sa at jeg skulle steke dem på 125 grader på nederste rille. Oppskriften sa at ca 20 minutter skulle holde, men da var de så bløte at de åpenbart ikke var ferdige enda, så måtte steke de i 30 minutter for å få inntrykk av at de løsnet fra matten.
Men noe er galt, og jeg skjønner ikke hva! 
__________________
|