Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Makroner - jeg trenger feilsøkingshjelp

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 17-03-15, 20:17   #1
Njulaif
Endelig mamma
 
Njulaif sin avatar
 
Medlem siden: May 2012
Hvor: Oslo
Innlegg: 2.828
Njulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt liktNjulaif er virkelig godt likt
Standard

Makroner - jeg trenger feilsøkingshjelp

Da har jeg altså forsøkt meg på å lage makroner for andre gang i hele mitt liv, og i dag gikk det veldig mye dårligere enn første gang synes jeg.

Problemet er at de liksom flaker seg, eller deler seg i to. Jeg fikk kjempefin, glatt overflate, og når de stekte ble det kjempefine føtter og alt. Men, når jeg tok de ut, og har avkjølt de, så er de så klissete inni at det er vanskelig å få dem av makronmatten. Og den litt sprøde toppen liksom faller av på noen av dem.

Så, dere kloke damer: Hva er det jeg har gjort galt?

Jeg fulgte en oppskrift som sa at jeg skulle steke dem på 125 grader på nederste rille. Oppskriften sa at ca 20 minutter skulle holde, men da var de så bløte at de åpenbart ikke var ferdige enda, så måtte steke de i 30 minutter for å få inntrykk av at de løsnet fra matten.

Men noe er galt, og jeg skjønner ikke hva!

__________________
Njulaif er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 03:46.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no