Kan man lære seg å bli glad i å lage mat?
Vi har kraftig behov for å stramme inn på matbudsjettet vårt, og jeg har gjort følgende analyse;
- ingen av oss er glad i å lage mat, så vi lager ganske basic middager
-ingen av oss har et bevisst forhold til hva ting koster og har strengt tatt ikke lyst til å bli sånne som velger husholdningserter fremfor selskapserter pga pris.
- begge handler lunsjer i kantiner eller i byen hver dag
Min teori er at om jeg ble mer glad i å lage mat, så ville vi kunne;
- bruke matblogger/oppskrifter og planlegge innkjøp bedre
- lage matpakker som er noe annet enn brødskiver som ingen av oss spiser
Så - hvordan blir man plutselig glad i å lage mat? Hva må jeg fokusere på? Hvor begynner man?
I dag er mitt hovedfokus på at det er ufattelig kjedelig, tidkrevende, sølete og bortkastet. Det siste fordi jeg simpelthen hater å kjenne på følelsen av å ha lagt tid i middag, for at det så skal ta 5 minutter for alle å spise det opp.
Jeg aner ikke hva jeg skal handle og følger en oppskrift maks 2 ganger i året når jeg må bake en sjokoladekake. Som for øvrig alltid er flat og ustekt. 
Hjelp?
__________________
Whatever Your Mind Can Conceive, and Believe, the Mind can Achieve- Napoleon Hill
|