|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
sporadisk
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Bodø
Innlegg: 3.750
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Smeltet eller romtemperert smør?Jeg skal lage eplekake (første gang). Det står i oppskriften at man skal røre sammen det romtempererte smøret og ha i et og et egg.
__________________
"Langt langt borte, mye lenger enn du tror" 06 08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Har tro på forbedring
|
![]() Sv: smeltet eller romtemperert smør?Har du mikro kan du jo lett smelte det så mye at det blir romtemperert før du blander alt inni.
__________________
Min signatur ™ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
sporadisk
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Bodø
Innlegg: 3.750
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: smeltet eller romtemperert smør?Hadde på forhånd rørt sammen det tørre som det stod i den oppskriften jeg hadde tenkt å bruke. Men da jeg så at det stod smuldre smøret og tilsett sammenvispete egg, ble jeg litt satt ut..leste "smelte smøret" jeg ..
__________________
"Langt langt borte, mye lenger enn du tror" 06 08 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|