Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Mat og råvarelitteratur

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 03-01-07, 00:36   #1
daffy
Bør lage seg en tittel selv
 
daffy sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 5.546
Blogginnlegg: 17
daffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de fleste
Standard

Mat og råvarelitteratur

Jeg har lyst å bli flink til å lage mat! Og jeg har lyst å gå litt grundig til verks og forstå HVORFOR ting er som de er, og ikke bare godta at guacemole holder seg bedre hvis den oppbevares med steinen for eksempel.

Mange kokebøker har små seksjoner som forklarer litt om enkelte råvarer og tilberedningsprosesser, men det blir så springende og overflatisk.

Noen som har tips til litteratur om emnet? Jeg kan jo finne ut hvilke bøker kokkelinjen bruker, men vil helst ha tisp fra noen som faktisk har brukt bøkene.

daffy er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 08:00.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no