Gå tilbake   Foreldreportalen > Blogger > Kaffestuggu – Where everybody knows your nick

Kaffestuggu presenterer: The Gold case - 20

Kaffestuggu er åpen døgnet rundt for kaffe, vin, te, øl, brus, vann eller bare skravling. Alle, både nye og gamle, er hjertelig velkomne her! Bloggen er helt åpen og kan, som alle åpne blogger, også leses av ikke-FP-medlemmer og Google.

Bloggen tilhører ikke ett bestemt medlem, men drives av moderatorteamet i fellesskap, og den åpnes hver morgen av den første i teamet som føler for det. Kaffestuggu har ofte åpent på kveldstid også, særlig i helgene.
Rangér dette innlegget

Kaffestuggu presenterer: The Gold case - 20

Postet 02-08-13 kl 07:54 av Kaffestuggu
Oppdatert 03-09-13 kl 12:33 av Kaffestuggu (kategorisert)

Heldigvis hadde Arnfinn bilen sin rett ved siden av, og de to brødrene kastet seg inn og tok opp jakten. Utenfor museet hoppet Trygve ut og sprang bort til politibilen som han hadde parkert ute av syne fra museumsinngangen.

Skurken var nok klar over at han ble forfulgt, for han satte opp en uforsvarlig fart gjennom sentrum av den lille byen. Heldigvis var det ikke mange folk i gatene så sent på kvelden. Trygve og Arnfinn hadde ikke så raske biler, men de var lommekjent og kunne derfor ta noen snarveier som brakte dem rett i hælene på rømlingen.

I et kryss mistet ninjaen plutselig kontroll over bilen og braste rett inn i en lyktestolpe. Jakten var over. Skulle de omsider stå ansikt til ansikt med Mr. Gold?


Kommentarer totalt 0

Kommentarer

 
Nylige blogginnlegg av Kaffestuggu

Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 06:50.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no