Gå tilbake   Foreldreportalen > Blogger > Kaffestuggu – Where everybody knows your nick

Søndag

Kaffestuggu er åpen døgnet rundt for kaffe, vin, te, øl, brus, vann eller bare skravling. Alle, både nye og gamle, er hjertelig velkomne her! Bloggen er helt åpen og kan, som alle åpne blogger, også leses av ikke-FP-medlemmer og Google.

Bloggen tilhører ikke ett bestemt medlem, men drives av moderatorteamet i fellesskap, og den åpnes hver morgen av den første i teamet som føler for det. Kaffestuggu har ofte åpent på kveldstid også, særlig i helgene.
Rangér dette innlegget

Søndag

Postet 07-11-21 kl 09:20 av Kaffestuggu

Kommentarer totalt 9

Kommentarer

Gammel
Hondacrv sin avatar
God morgen! Ute snør det, og eg skal heldigvis ikkje ut enno for først på onsdag får eg på vinterdekk. Eg skal vurdere fordypningsoppgaver i dag. Det blir interessant, for det er mye spennende i år! Og under gåver alle under, alle har levert npr dei skulle. For ein gjeng.
Ellers har eg vore på yrkesaktiv ned nedsatt hørsel-
kurs arrangert av briskeby kompetansesenter denne uka. Dei kursa er heilt fantastiske. Å møte andre hørselshemma som forstår kva det går i, og få fagleg input, er heilt skjønt!
Postet 07-11-21 kl 10:34 av Hondacrv Hondacrv er ikke aktiv
Gammel
Stompa sin avatar
Morn. Jeg har starta dagen med siste episode av Hodet i klemme og strikketøy, nå skal jeg vurdere kortsvar på sidemål som skulle vært ferdige forrige helg, men som ble utsatt fordi stefaren min døde.

Skal leve lenge på følgende sitat fra landslagstrener Fritz Aanes før Oskar Marviks første VM-kamp (han endte med å ta bronse med ribbeinsbrudd): "Enten trossa du smertan og gir 100 %, eller så starta du på ballett." Bryting i et nøtteskall.
Postet 07-11-21 kl 10:57 av Stompa Stompa er ikke aktiv
Gammel
Maverick sin avatar
Fritz Aanes visste åpenbart ikke så mye om ballettdansing og smertetrossing og de beinharde realitetene i den disiplinen.

Jeg sitter og kjøkkenbenkjobber, og funderer på dagens logistikk. Må noen timer på kontoret, noen timer i stallen, og må hente et barn på et tidspunkt. Kanskje like greit å komme seg vekk fra kjøkkenbenken.
Postet 07-11-21 kl 11:07 av Maverick Maverick er ikke aktiv
Gammel
Stompa sin avatar
Hehe, jeg snakket faktisk denne uka med en av lærerne på danselinja hos oss som var helt oppgitt fordi flere elever "ikke kan delta" i dansetimene i ukesvis pga. småting som ikke påvirker dansen (typ sydd i fingeren) og ikke har noen drive, så derom strides de lærde.

Neida, jeg vet at ballett på toppnivå er beinhardt, og det vet sikkert Aanes også. Jeg har bare sånn sansen for kommentarene hans.
Postet 07-11-21 kl 12:42 av Stompa Stompa er ikke aktiv
Gammel
Frøy sin avatar
God morgen. Her er det også jobb på en søndag, MÅ få ferdig to stillingsbeskrivelser til i morgen og jeg får det ikke til.
Postet 07-11-21 kl 12:56 av Frøy Frøy er ikke aktiv
Gammel
star sin avatar
Rydder i papirer. Hvorfor fulgte jeg ikke det jeg følte var rett for noen og 20 år siden?!
Postet 07-11-21 kl 15:19 av star star er aktiv nå
Gammel
Det er lett å være etterpåklok, Star.

Her ble det tidlig middag. Så har vi vært på kirkegården.
Postet 07-11-21 kl 17:09 av millact millact er ikke aktiv
Gammel
star sin avatar
Og så leser jeg sluttrapporter (ut i arbeid). Ikke lystig lesning, men så hadde jeg ikke så mye til overs for noen av bedriftene. Eller kanskje mest enkelte personer.
Har kvitta meg med minst 2 permer med papirer.
Postet 07-11-21 kl 17:27 av star star er aktiv nå
Gammel
Deilig å få det vekk!
Postet 07-11-21 kl 18:35 av millact millact er ikke aktiv
 
Nylige blogginnlegg av Kaffestuggu

Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:06.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no