Tråd: Spinat
Vis enkelt innlegg
Gammel 30-01-07, 13:19   #4
Xian
Tvåtusentalssuffragett
 
Xian sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 2.657
Xian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt av
Standard

Sv: Spinat

En av mine favoritt-hverdagsretter er en pastasaus med spinat:

- 4 fedd hvitløk
- litt olje
- matfløte
- spinat og/eller ruccola (bruk gjerne frossen spinat, men husk å kryste vannet ut av den)
- Blå Castello
(- skåldede, hakkede og ristede mandler)
- revet parmesan over

Fres hvitløken i olje, ha i fløten og castelloen, deretter spinat og/eller ruccola. Rist mandlene i en tørr panne, ha dem i sausen, salt og pepre etter behov.

Mandlene er noe jeg har funnet på nylig, og de kan gjerne droppes, men det kan være godt med litt tyggemotstand. Pinjekjerner er sikkert også godt! Når jeg bruker fersk spinat pleier jeg å hakke den litt før jeg lar den falle sammen i kjelen. Lettvint og ny-y-ydelig!

__________________
Ullungen 2006 og Lillebror 2015

Vegen er lystig, og vegen er vrang.
Xian er ikke aktiv   Svar med sitat