Sv: Skikkelig italiensk pizza
Opprinnelig lagt inn av Palmen, her.
Shane: hvordan steker du pizzaen i ovnen uten at den blir svartbrent under? Vi har nemlig samme ovn ( ) men har gitt opp fordi den alltid blir brent. Hva er kunsten? Hvilken temp? Hvor lenge varmes ovnen opp? bruker du noen form for bakepapir/silikonpapir?
Måtte ringe mannen, siden det er han som er sjef for pizzamaskinen
Han sier at han tar mel under pizzaen, da blir den ikke brent. Han tar det på spaden, eller hva man skal kalle det. Og så stekes pizzaen på mellom 2 og 3 på varmeinstillingen.
Ang oppvarming, så varmer han den opp til den røde lampen slukner.
Pizzaen stekes til den blir gylden oppå, men han husket ikke hvor lang tid det tar.
Og nei, ikke noe bakepapir eller sånn.
Og pizzaovnen vår er svartbrent, hvis det var det du lurte på! Men det er sånn den blir, det gjør ingenting.
Lykke til 
|