Sv: Fingermat (som kan serveres kald)? Hjelp?
Opprinnelig lagt inn av Bauche, her.
Om du bruker sandkakeformer, blir det fine minipaier
Jeg har et metallbrett med muffinsformer, og tenkte på å bruke det. Muligens med muffinspapir inni for å gjøre det lettere å ta paien ut. Det burde vel gå bra, eller? Selv om jeg selvsagt ser for meg at det er mye finere med sandkakeformer. Men det har jeg for det første ikke, og for det andre har jeg fra barndommen særs dårlig erfaring med å få sandkaker ut av slike former.
Jeg vurderer forresten kyllingkubber. Det er vel mulig å la et brett med slike stå inne i ovnen vår, og så skyfle det opp i en passende serveringsskål når vi løper ut hjemmefra? Da burde kyllingen holde seg sånn passe varm ei stund til, eller hva? (Jeg syns ikke slike kyllingkubber er så gode om de er kalde. ) Trenger jeg gjøre mer enn å varme dem opp, forresten? De er vel ofte krydret fra butikkens side?
|