Tråd: Meny-tips
Vis enkelt innlegg
Gammel 09-01-13, 17:19   #2
Robyn
⭐️⭐️⭐️
 
Robyn sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2008
Innlegg: 9.075
Blogginnlegg: 2
Robyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Meny-tips

Ovnsstekt salmalaks (i folie) er jo fryktelig enkelt og veldig godt. Jeg pleier å finhakke rød paprika, purreløk og gulrøtter og ha nederst og så legge hele fiskestykket oppå. Krydrer med salt og pepper. Av og til har jeg flytende honning over fisken.

Veldig godt å skjære amadinepoteter i båter og steke i ovnen, risler litt olje over og drysser havsalt over.

Da blir det minimalt med kokkelering mens du har besøk også siden det bare er jobben i forkant som tar tid.

__________________
1996 & 2002
"Det har jeg aldri gjort før...
Så det tror jeg sikkert jeg kan klare..."
-Pippi
Robyn er ikke aktiv   Svar med sitat