Sv: Hva er det til middag i dag?
Opprinnelig lagt inn av Lenam, her.
Du bare kryddrer filéten, legger den i en form (hiv litt smør i og) og hiver den inn på ca 180-200 grader. Prik litt i den når den begynner og se ferdig ut, når den lett "detter" fra hverandre er den ferdig.
Opprinnelig lagt inn av søster, her.
Nå har jeg marinert dem i litt olivenolje, urter, krydder og en knust sitron en times tid. Setter dem med skinnsida ned på en stekeplate med bakepapir, midt i ovnen på 180 grader i ti minutter. (kommer jo litt an på ovnen, jeg liker best at de ikke er absolutt gjennomstekt, men litt faste i midten). Det er alt, like lett som grandiosa.
Opprinnelig lagt inn av Skilpadda, her.
Og det går fort. Jeg pleier å ha porsjonsstykker på enda høyere temperatur, kanskje 220 grader, og de er ferdige på ti minutter.
Tusen takk
Da skal det prøves i morgen
*nettopp lest reklamen fra coop mega med laks i så ble jo rett og slett sulten på laks NÅ*
__________________
Honda som ikke kjører Honda bil for tiden  men har Honda snøfres  og gressklipper med Honda motor...
|