Sv: De aller rimeligste hverdagsmiddagsrettene
Opprinnelig lagt inn av Maverick, her.
Huh. Åssen gjør man det? 
Ikke eltefritt, men fast, "gammeldags" brøddeig, som er såpass stor at den kan deles i fire emner, som rulles til pølser som er like lange som ovnsskuffa (altså den store langpanna som hører til ovnen), og legges inntil hverandre. Når de hever og steker så fyller de hele skuffa, og "smelter" litt sammen så de må brytes/skjæres fra hverandre. Blir lange og store brød. Både min mor og min svigermor har alltid bakt brød sånn, så jeg tenkte det var noe "alle" i den generasjonen (som gjerne har gått husmorskole) gjorde.
Tilfeldig bilde fra Internett
Vet ikke hvor lenge og hvor varmt, det lærte de sikkert på husmorskolen (så det står sikkert i den kokeboka fra Haugesund husmorskole, der står ALT). Men kan høre.
__________________
µ 05 07 07
Sist redigert av My : 10-08-20 kl 15:54.
|