Sv: Kjøkkenutstyr for å lage ganske mye mat samtidig
Hvor ofte skal du servere 10-12 personer? Er det hverdagsmat, eller til fest et par ganger i året?
Vi er 4-6 til hverdags - og kan bikke 15 ved familieselskap 2-4 ganger årlig. Løser de større anledningene med gryter eller ovnsbakte retter. Sjelden vi bruker pinnekjøttgryta til noe annet enn nettopp pinnekjøtt, men den har nok vært i bruk til suppe/gryte i festlig lag. I tillegg har vi en stor kjele som vi koker pasta i til familien (5-8 pers), men ville ikke lagd ren pastarett til 10-12 med mindre det er hverdagsantallet.
Til rundstykker så bruker jeg kenwood som tar 2 kg mel - og elter heller i flere omganger dersom jeg skal lage mer enn dobbel porsjon. Har to store bakeboller med lokk: en fra tupperware og en fra obs. De kan vel ta ca 5 liter.
Steik og ovnsbakte grønnsaker er lett å lage til mange - og får plass i ovnen mens poteter og saus koker i kjeler på kokeplatene.
__________________
|