Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Kjøkkenutstyr for å lage ganske mye mat samtidig

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 16-06-25, 10:34   #1
tink
har tatt seg sammen
 
tink sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Mellom fjellene
Innlegg: 9.763
Blogginnlegg: 612
tink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt avtink har mye å være stolt av
Standard

Sv: Kjøkkenutstyr for å lage ganske mye mat samtidig

Hvor ofte skal du servere 10-12 personer? Er det hverdagsmat, eller til fest et par ganger i året?

Vi er 4-6 til hverdags - og kan bikke 15 ved familieselskap 2-4 ganger årlig. Løser de større anledningene med gryter eller ovnsbakte retter. Sjelden vi bruker pinnekjøttgryta til noe annet enn nettopp pinnekjøtt, men den har nok vært i bruk til suppe/gryte i festlig lag. I tillegg har vi en stor kjele som vi koker pasta i til familien (5-8 pers), men ville ikke lagd ren pastarett til 10-12 med mindre det er hverdagsantallet.

Til rundstykker så bruker jeg kenwood som tar 2 kg mel - og elter heller i flere omganger dersom jeg skal lage mer enn dobbel porsjon. Har to store bakeboller med lokk: en fra tupperware og en fra obs. De kan vel ta ca 5 liter.

Steik og ovnsbakte grønnsaker er lett å lage til mange - og får plass i ovnen mens poteter og saus koker i kjeler på kokeplatene.

__________________

tink er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:00.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no