Vis enkelt innlegg
Gammel 17-11-07, 20:22   #6
Kirsebær
Guardian of the galaxy
 
Kirsebær sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Trondheim
Innlegg: 22.587
Blogginnlegg: 85
Kirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme omKirsebær har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hjelp! Ribbe i morgen!

Jeg legger ribba med svoren opp oppå et fat i langpanna. Heller noen dl vann oppi og dekker med folie.
Steker på ca 225 grader i ca en halv time.
Tar deretter ut langpanna, fjerner folie og fat, steker videre på 200 grader i en og en halv til 2 timer (kommer an på hvordan ribbe).

Når Ribba ser ferdig ut tar jeg den ut, deler den i serveringsstore stykker og ettersteker den i 20 minutter eller så. Da ser den ikke så blek og dvask ut.

Jeg får alltid sprø svor og saftig ribbe.
Ribbe er digg!

__________________
~Maybe it's time to heal~
Kirsebær er ikke aktiv   Svar med sitat