Tråd: 17. mai-kaker
Vis enkelt innlegg
Gammel 13-05-08, 22:20   #5
MokkMokk
Bør lage seg en tittel selv
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: oppi der :peker:
Innlegg: 5.001
MokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt av
Standard

Sv: 17. mai-kaker

Opprinnelig lagt inn av PrinsesseChiefen, her.

Hva er tipsene igjen for å kjevle marsipan?

Jeg kjevler med litt hvetemel fremfor melis, ihvertfall, så unngår man at marsipanen blir klissete og ekkel. Pleier å kjevle på en oppklippet bærepose e.l., der jeg har halve posen under og halve over. Da går det greit å lempe lokket oppå kaka. Det finnes sikkert noen geniale Tupperware-dippedutter for dette, men jeg har ikke slikt i hus.

MokkMokk er ikke aktiv   Svar med sitat