Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Saus til ribba - trenger tips!

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 23-12-08, 19:48   #21
Kanina
Sviiisj!!
 
Kanina sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Enga
Innlegg: 13.050
Blogginnlegg: 841
Kanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Saus til ribba - trenger tips!

Trenger litt hjelp her:
Det ble nevnt dijonsennep og tyttebærsyltetøy? Hvor mye ca?

Og jeg som skal lage saus med maizenajevning (pga glutenintoleranse): når tar jeg oppi maizenaen? Kan den stå og "godgjøre" seg med maizena i, eller må det tas i helt mot slutten? Og når tar jeg da oppi evt ribbekraft og fløte? Og hva slags krydder ellers? Jeg er litt grønn på dette, kan man si..

__________________

Kanina er ikke aktiv   Svar med sitat
 

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:25.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no