Sv: Hva har du bakt i dag? III
Her er oppskriften. Jeg bruker ikke varmt brett, og bruker dampfunksjonen. Jeg bruker også bare diverse frø jeg har.
Sitat:
Ser nå at kommentaren er deaktivert. Tidligere lå oppskriften der.
Ingredienser:
10 dl mel (jeg bruker det jeg har)
1 ts salt
1 ts gjær
3 dl yoghurt naturell
4 dl kaldt vann
(Det hender jeg har i mer væske hvis deigen blir tykk og tørr - det varierer hva slag type mel jeg bruker)
Blandes sammen og la stå mellom 8-12 timer på kjøkkenbenken.
Tilbereding:
Sett ovn på 250 grader varmluft med 2 bakebrett inni. Begge brettene skal bli varme.
Når ovnen er varm tar du ut øverste brettet og har deigen over på brettet (jeg bruker to skjeer til å ha deigen over i passe størrelser på brettet).
Hell over vann og et par isbiter på det gjenværende bakebretter slik at det dannes damp i ovnen. Sett inn brett med deig med engang. Pleier å ta mellom 10-15 minutter å få dem ferdigstekt.
__________________
Feilen med verden er at de dumme er så skråsikre på alt - og de kloke så fulle av tvil. Bertrand Russel
|