Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Kjøleskapsgrøt med hele byggryn?

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 17-10-18, 20:12   #1
ullmor
... med mjuke pigger...
 
ullmor sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2008
Innlegg: 2.585
ullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt liktullmor er virkelig godt likt
Standard

Sv: Kjøleskapsgrøt med hele byggryn?

Harde korn er ukjent for meg. Kan fortelle hvordan jeg gjør det: Legge byggryn i vann noen timer, gjerne over natta. Koker i nytt vann til ønsket konsistens, skyller i kaldt vann. Oppbevares i tett boks. Og brukes så i salat, i yoghurt eller annet. Har aldri opplevd at det er vesentlig forskjell i kvalitet fra en dag til en annen.

__________________
Vær mer opptatt av hva du får gjort enn hva du ikke får gjort!
ullmor er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 17-10-18, 20:23   #2
Hyacinth
Kontrollfrik
 
Hyacinth sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.936
Hyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme omHyacinth har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Kjøleskapsgrøt med hele byggryn?

Opprinnelig lagt inn av ullmor, her.

Harde korn er ukjent for meg. Kan fortelle hvordan jeg gjør det: Legge byggryn i vann noen timer, gjerne over natta. Koker i nytt vann til ønsket konsistens, skyller i kaldt vann. Oppbevares i tett boks. Og brukes så i salat, i yoghurt eller annet. Har aldri opplevd at det er vesentlig forskjell i kvalitet fra en dag til en annen.

Ja, sånn lager jeg vanligvis bygg til middag og slik lager jeg også byggrynsgrøt med melk.

Men dette var altså snakk om hele gryn til kjøleskapsgrøt. Uten noen form for koking.

Hyacinth er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 12:49.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no