|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
... med mjuke pigger...
Medlem siden: Feb 2008
Innlegg: 2.585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Kjøleskapsgrøt med hele byggryn?Harde korn er ukjent for meg. Kan fortelle hvordan jeg gjør det: Legge byggryn i vann noen timer, gjerne over natta. Koker i nytt vann til ønsket konsistens, skyller i kaldt vann. Oppbevares i tett boks. Og brukes så i salat, i yoghurt eller annet. Har aldri opplevd at det er vesentlig forskjell i kvalitet fra en dag til en annen.
__________________
Vær mer opptatt av hva du får gjort enn hva du ikke får gjort! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Kjøleskapsgrøt med hele byggryn?
Ja, sånn lager jeg vanligvis bygg til middag og slik lager jeg også byggrynsgrøt med melk. |
![]() |
![]() |
![]() |
Trådverktøy | |
Visningsmåter | |
|
|