|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Rockesøster
|
![]() Sv: Kjøleskapsgrøt med hele byggryn?Bygg er vrien, selv med masse tyntflytende væske synes jeg de blir for harde. Gullbygg har en variant med lett forkokt bygg og havre, den er bedre å bruke, men det smaker jo av havre også.
__________________
I'm happy, hope you're happy too |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Kjøleskapsgrøt med hele byggryn?
Gullbygg bruker jeg mye. Elsker det. Det er bare 20% havre i. Synes det smaker mest bygg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Kjøleskapsgrøt med hele byggryn?Jeg har prøvd med steelcut-bygg (kjøpt i Danmark) også, men jeg synes det også blir litt for hardt. Gullbygg er aller best. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rockesøster
|
![]() Sv: Kjøleskapsgrøt med hele byggryn?
Jeg er ikke glad i den metalliske smaken til havre, og synes havren dominerer smaken helt.
__________________
I'm happy, hope you're happy too |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Kjøleskapsgrøt med hele byggryn?
Å. Har ikke tenkt på det. Jeg synes bygg er tusen ganger bedre enn havre, havre er kjedelig i smaken, synes jeg. Men Gullbygg går altså helt greit for meg. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|