|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Fornøyd
|
![]() Fra langpanne til springformJeg skal lage denne kaken til et møte i dag. Siden den er så knakende god (og fordi Ener´n elsker den), tenkte jeg å lage en til, men da i springform. Kan jeg rett og slett bare halvere oppskriften? Hva med steketiden da?
__________________
05 07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Skinner
Medlem siden: Apr 2008
Innlegg: 4.309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Fra langpanne til springformTykkelsen er viktigst for steketiden.
__________________
Solstrålen og Sjarmtrollet (04) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Fornøyd
|
![]() Sv: Fra langpanne til springform
Langpanna er 28*36 = 1008 cm2. Springformen er 24 cm. Må nesten halvere, da. Hm. Får halvere i første omgang, og så bruke testepinne flittig.
__________________
05 07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Skinner
Medlem siden: Apr 2008
Innlegg: 4.309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Fra langpanne til springformDa syns jeg halvering høres greit ut, og så blir steketiden sikkert litt lenger.
__________________
Solstrålen og Sjarmtrollet (04) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|