Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Lær meg å steke indrefilet

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 08-12-08, 10:05   #1
MegaMie
Multitaskingmaniac
 
MegaMie sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2007
Hvor: Ut mot havet
Innlegg: 4.172
Blogginnlegg: 162
MegaMie er et glitrende lys på stjernehimmelenMegaMie er et glitrende lys på stjernehimmelenMegaMie er et glitrende lys på stjernehimmelenMegaMie er et glitrende lys på stjernehimmelenMegaMie er et glitrende lys på stjernehimmelenMegaMie er et glitrende lys på stjernehimmelenMegaMie er et glitrende lys på stjernehimmelenMegaMie er et glitrende lys på stjernehimmelenMegaMie er et glitrende lys på stjernehimmelenMegaMie er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Lær meg å steke indrefilet

Jeg har en stor indrefilet i frysen og tenkte jeg skulle diske opp med et skikkelig kjøttmåltid til mannen. Men jeg kan altså ikke steke kjøtt, det blir bare tørt. Har hørt noe om at man skal steke hele kjøttbiten i panna så den får stekeskorpe, legge den i folie og så skal den stekes i ovnen en stund?

__________________
Stor 07 Mellom 09 Mini 13
MegaMie er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 08-12-08, 10:10   #2
Slettet bruker
Passiv
 
Innlegg: n/a
Standard

Sv: Lær meg å steke indrefilet.

Ikke i folie. Da blir den kokt.

http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=7379

Du krydrer selvsagt som det passer.

Husk at den må tines i kjøleskap, og være romtemperert før du begynner å steke, ellers forsvinner veldig mye av kjøttsafta, og den kan bli tørr.

  Svar med sitat
Gammel 08-12-08, 10:10   #3
Line*
Expired
 
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 5.455
Line* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de flesteLine* er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Lær meg å steke indrefilet.

Brun den raskt på alle sider.
Jeg pleier å krydre med hvitøkspulver og peppermix først, og lar den også få romtemperatur først.
Legg den i en ildfast form.
Midten av stekeovnen på 200 grader i 20 minutter. La den hvile ca 15 minutter etterpå.
Da blir den perfekt medium stekt.

Serveres med fløtegratinerte poteter, smørdampet asparges og minimais. Eventuelt broccoli.
Jeg bruker peppersaus også.
Lager sky av stekesmøret, og bruker i sausen.

Rødvin: Faustino I, Robertson, eller lignende.

Lykke til.

__________________
Sitat vimjer: Line* er en tålmodig sjel.
Line* er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 13:20.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no