|
Fest og høytid Et forum for å diskutere praktiske forberedelser knyttet til jubileer, bryllup, konfirmasjon, bar mitzva, ramadan, dåp og navnefest, mm. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#2 |
Etylbarbital
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 19.554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Menyen julaften
Den er ikke sur, den er bare supermør. Marineres i surmelk + krydderier. Det er omtrent like skummelt som å marinere i rødvin.
__________________
Du har fått et møljetall. Vil du splitte eller herske? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ekvilist
|
![]() Sv: Menyen julaften
Ah. Det hørtes bedre ut. Surstekordet var litt kvalmende.
__________________
Poden 2005 og Pjokken 2008 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Flink jente
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 3.303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Menyen julaftenPå formiddagen pleier vi å spise risgrøt på formiddag (legger av en tallerken til riskrem desserten vi har senere). |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|