Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Mim's hellebrød - og helst mye av det

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 26-02-09, 21:13   #1
bønna
Deltidsmamma
 
bønna sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: 25 min fra Oslo.
Innlegg: 1.697
Blogginnlegg: 4
bønna er populærbønna er populærbønna er populærbønna er populær
Standard

Mim's hellebrød - og helst mye av det

Mim's hellebrød har falt i veldig god smak i familien og helsa har også godt av det. Vi spiser mye brød, det går minst ett om dagen.
Så problemet for meg er å dekke etterspørselen.
Jeg er ganske fersk i gamet, kjøpte kjøkkenmaskina for en måned siden for å starte på brødbakinga (som falt i smak til de grader).

Jeg har den oppskriften som er til 2 brød, og lager 1,5 ganger den så det blir 3 brød. Og med 2 sånne porsjoner så blir det jo 6, og det monner jo. Da holder det kanskje å bake en gang i uka.

Men ellers lurer jeg også på, de faller litt sammen under steking og når ikke toppen av formen når de er ferdig. Brødene ser helt fine ut inni, og tror ikke de bør være luftigere, da blir de hullete.
Kanskje jeg burde ha mer røre i hver form? Da blir brødene større og går unna saktere. Men kjøkkenmaskinen (Borsh) tar bare røre opp til 2 liter deigveske, og å doble oppskriften til 2 brød blir for mye for den tror jeg.
Lett skal det ikke være. Har noen erfarne brødbakere noen tips til å bake mye brød?

bønna er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:11.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no