|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Gå heim, kyss din kvardag
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Buskerud
Innlegg: 13.112
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Rørsukker i bakverkFrøkna tåler ikke vanlig sukker, og jeg skal bake påskematen med rørsukker. JEg har ofte en følelse av at maten bli "tung" når man bruker slikt sukker, så jeg lurer litt på hva som er smart å gjøre. Bør jeg reduserer sukkermengden?
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 5.284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Rørsukker i bakverkJeg bruker kun gyldent rørsukker i alt jeg baker. Hva er forskjellen på vanlig sukker og rørsukker da?
__________________
------------------------------------------------------------- Hard work has a future payoff. Laziness pays off NOW |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gå heim, kyss din kvardag
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Buskerud
Innlegg: 13.112
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Rørsukker i bakverkJEg vet ikke halt, men vi har fått besklkjed om å bruke rørsukker til Frøkna en tid framover. Derfor jeg er på jakt etter litt tips.
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
...
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 5.284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Rørsukker i bakverkVanlig sukker, farin, er jo rørsukker. Rørsukker er jo det som er mest vanlig i oppskriften og det de mener om ikke noe annet er presisert.
__________________
------------------------------------------------------------- Hard work has a future payoff. Laziness pays off NOW |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gå heim, kyss din kvardag
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Buskerud
Innlegg: 13.112
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Rørsukker i bakverkAltså brunt, uraffinert sukker er det jeg mener. Herlighet så dårlig jeg har forklart her...
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|