Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Hva slags kjøtt med waldorfsalat som tilbehør?

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 20-12-06, 09:59   #11
Skytte
Bør lage seg en tittel selv
 
Skytte sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 4.948
Blogginnlegg: 105
Skytte er kulere enn de flesteSkytte er kulere enn de flesteSkytte er kulere enn de flesteSkytte er kulere enn de flesteSkytte er kulere enn de flesteSkytte er kulere enn de flesteSkytte er kulere enn de flesteSkytte er kulere enn de flesteSkytte er kulere enn de flesteSkytte er kulere enn de flesteSkytte er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Hva slags kjøtt med waldorfsalat som tilbehør?

Opprinnelig lagt inn av Svirre, her.

Dropp det ekle brystet og kjøp en ordenlig kalkun, så har du kjøtt til alle. Stuffing er selvsagt et must.

Nå har det seg sånn at jeg synes det "ekle" brystet er godt jeg da og har egentlig aldri fått helt sansen for å steke hele kalkuner (det er stort sett bare brystkjøttet som blir spist uansett).

Opprinnelig lagt inn av m^3, her.

Stuffing var et godt poeng, Svirre. Jeg har en kjempegod oppskrift på stuffing med bl.a. bacon og sopp hvis du vil ha, Skytte.

Takk for tilbudet, men det blir nok bare kalkunbrystet her og sopp liker uansett hverken mannen eller jeg. Litt sære ja .

Juleskinke hørtes ut som en god idé. Jo, mindre jobb jo bedre .

Skytte er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:36.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no