|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Riskrem?Vi hadde risengrynsgrøt på julaften, og jeg brukte som vanlig hærens kokebok så jeg har aaaalt for mye igjen. Satt restene (som jo egentlig er to grøtmiddager til fem personer) i kjøleskapet og der står det enda. Kan jeg lage riskrem av det nå, eller er det for gammelt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tar en fot av gangen
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Havørnbyen
Innlegg: 7.983
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Riskrem?Jeg pisker ei pakke fløte med 1 ts vaniljepulver til krem. Har så i grøt etterhvert til det blir en passende tykkelse.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Like blid!
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 4.985
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Riskrem?Jeg pisker en pk fløte med 2 ss sukker og halvannen t-skje vaniljesukker og blander i grøt til passe tykkelse.
__________________
Damned if you do, damned if you don't.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Sv: Riskrem?
Ja, nå er det en del sukker i grøten fra før da, men det er nok plass til litt til. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Tar en fot av gangen
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Havørnbyen
Innlegg: 7.983
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Riskrem?Kjøpesaus er da godt det. Når det gjelder portvinssaus, så kan man vel ikke kjøre bil etterpå.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|