|
Fest og høytid Et forum for å diskutere praktiske forberedelser knyttet til jubileer, bryllup, konfirmasjon, bar mitzva, ramadan, dåp og navnefest, mm. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Medisterkaker til jul - oppskrift?Åh? Jeg er virkelig det mest kresne mennesket på jord når det gjelder fett på kjøtt, jeg kan ikke spise kokt skinke pga. de hvite slintrene, og jeg klipper av alt det hvite på bacon osv, så det tar jo evigheter for meg å steke litt bacon siden alt må renskjæres først. Men medisterkaker har jeg aldri tenkt på som "fete". De er jo det, men ikke på samme måte. Synes det er godt jeg. Men ikke noen stor favoritt, jeg kan fint klare meg uten altså.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Keep calm and trot on
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Oslo
Innlegg: 5.212
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Medisterkaker til jul - oppskrift?
Det er det at fettet er emulgert i massen jeg syns er ekkelt. Syns fett jeg kan se og fjerne er enklere å ha med å gjøre. I tillegg syns jeg medister smaker vondt.
__________________
Snupsen -05 og Rusket -10 Some people are like a Slinky... not really good for anything, but you still can't help but smile when you shove them down the stairs |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|