|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#2 |
Etylbarbital
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 19.554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Jeg har en ukokt lammerull herBayonneskinke (hvis den skal kokes) kokes (trekkes, altså) med plasten på (dvs. plasten som er under utenpåplasten). Nå den er ferdigkokt har du ferdigkokt skinke + deilig kraft som du lager verdens beste tomatsuppe på. :juletradisjon:
__________________
Du har fått et møljetall. Vil du splitte eller herske? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Har fått viljen sin
|
![]() Sv: Jeg har en ukokt lammerull herJa jeg har ikke tenkt å kaste vannet nei. Noen husmorgener har jeg tross alt. Er det plast under plasten altså? :myser: Og trekkes? Det vil si; forsøke å holde jevn høy temperatur uten at det koker? Når er den ferdig? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Keep calm and trot on
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Oslo
Innlegg: 5.212
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Jeg har en ukokt lammerull herDu trenger iallfall ikke ha salt ivannet, det er salt nok som det er. Jeg bruker å koke opp, kaste vannet og så koke opp på nytt når jeg koker juleskinke og røkt lammelår for å få vekk litt av saltet.
__________________
Snupsen -05 og Rusket -10 Some people are like a Slinky... not really good for anything, but you still can't help but smile when you shove them down the stairs |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Etylbarbital
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 19.554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Jeg har en ukokt lammerull herBayonneskinkene jeg har brukt har hatt kokepose og trekketidpåskrift.
__________________
Du har fått et møljetall. Vil du splitte eller herske? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bare sær
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.237
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Jeg har en ukokt lammerull herLammerull skal presses når den er kokt. Legg den i en brødform, legg en annen brødform oppå og fyll den med noe tungt. Veldig tungt. Hvis du ikke har rullpresse.
__________________
90 - 96 - 00 Forget your perfect offering, there is a crack in everything, that's how the light gets in. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bare sær
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.237
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Jeg har en ukokt lammerull herJeg husker ikke hvor lenge jeg trakk rull - to timer? Og la den i press over natten.
__________________
90 - 96 - 00 Forget your perfect offering, there is a crack in everything, that's how the light gets in. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Audacious
|
![]() Sv: Jeg har en ukokt lammerull herDen skal ikke kokes, den skal trekke. Dvs. ca. 80 grader. 1,5-2 timer, avhengig av rullens størrelse. La den avkjøles litt før du legger den i press, ellers renner kjøttsafta ut. Hvis du ikke finner pressa di legger du den mellom to fjøler med en gryte med vann oppå. Eller murstein.
__________________
2001&2005 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Har fått viljen sin
|
![]() Sv: Jeg har en ukokt lammerull herMin tante sverger til å steike den i folie i ovnen til den når 80 grader kjernetemperatur. Da slipper man visstnok å surre den. Deretter presser hun den med symaskinen sin. Er hun til å stole på? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|