Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Økologisk og diettmat

Sukrin?

Økologisk og diettmat Forum for diskusjoner om og deling av oppskrifter på diettmat og økologisk mat.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 06-01-10, 23:45   #1
m^2
Bør lage seg en tittel selv
 
m^2 sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 14.015
Blogginnlegg: 122
m^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sukrin?

Jeg har kjøpt sukrin og brukt det noen ganger nå, men lurer på om jeg bruker feil mengde elns - det smaker jo slett ikke søtt?
Bare... en slags følelse, "kaldt og numment" bak fortennene? En merkelig form for ikke-usøtet men heller ikke søtt?

Jeg har brukt en "litt mindre slums" enn jeg ville gjort med sukker.

m^2 er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 06-01-10, 23:54   #2
gnuri
Fru Jacobsen
 
gnuri sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 8.913
gnuri har mye å være stolt avgnuri har mye å være stolt avgnuri har mye å være stolt avgnuri har mye å være stolt avgnuri har mye å være stolt avgnuri har mye å være stolt avgnuri har mye å være stolt avgnuri har mye å være stolt avgnuri har mye å være stolt avgnuri har mye å være stolt avgnuri har mye å være stolt av
Standard

Sv: Sukrin?

Jeg er helt enig- jeg klarer ikke å bruke sukrin, det smaker bare sånn "kaldt"...

gnuri er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 06-01-10, 23:56   #3
Irma
Ekvilist
 
Irma sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 13.117
Blogginnlegg: 25
Irma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Sukrin?

Vi har brukt 50/50 av sukrin og fruktose når vi har laget lavkarbomuffins. Synes det har funket helt fint.

__________________
Poden 2005 og Pjokken 2008
Irma er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 07-01-10, 00:00   #4
m^2
Bør lage seg en tittel selv
 
m^2 sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 14.015
Blogginnlegg: 122
m^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme omm^2 har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Sukrin?

Ah! Det kan jeg jo prøve. Og da bruker du...? I tillegg? Oppskrift?

m^2 er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 07-01-10, 00:06   #5
Irma
Ekvilist
 
Irma sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 13.117
Blogginnlegg: 25
Irma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme omIrma har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Sukrin?

Opprinnelig lagt inn av m^2, her.

Ah! Det kan jeg jo prøve. Og da bruker du...? I tillegg? Oppskrift?

Har du boka til Per-Lauritz Lien? Har brukt banankakeoppskriften til å lage muffins, og en eplemuffinsoppskrift. Min kjære er kokken, så jeg husker ikke ingredienser. Kan se etter oppskrift senere hvis du er interessert.

__________________
Poden 2005 og Pjokken 2008
Irma er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 07-01-10, 00:13   #6
Maxine
Einsam
 
Maxine sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Heme ve Mjøsa
Innlegg: 6.068
Blogginnlegg: 17
Maxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelenMaxine er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Sukrin?

Jeg takler ikke sukrin, synes det smaker beskt.

Maxine er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 07-01-10, 08:36   #7
Dixie Diner
Nymotens gammeldags
 
Dixie Diner sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
Dixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Sukrin?

Jeg hører folk si det, men jeg opplever ikke Sukrin sånn? Ikke har jeg kjent den kalde følelsen og jeg synes det smaker som sukker i både bakverk og desserter. Så rart? Mulig jeg bare er "heldig". Jeg har brukt det i både pannekaker, vafler, brød, ostekake, fromasjer og annet. Jeg laget forresten en ostekake med Sukrin (lavkarbo, med nøttebunn) til et selskap, hele kaken ble spist opp, folk elsket den. Så da er det hvertfall flere som synes Sukrin smaker helt finfint. Oppvarmet Natreen derimot, blææh!

__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.
Dixie Diner er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 07-01-10, 14:50   #8
ingling
Bør lage seg en tittel selv
 
ingling sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2009
Hvor: Akershus
Innlegg: 15.224
Blogginnlegg: 533
ingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt av
Standard

Sv: Sukrin?

Jeg har heller ikke den dårlige erfaringen med Sukrin, og jeg synes stort sett det jeg lager med det blir søtere enn med sukker... Men så er jeg nesten avvent med søtt da, har ikke spist sukker på over et år, så kan hende det er derfor. Jeg bruker ofte frukt som søtning i tillegg til Sukrin (eller i stedet for), i muffins har jeg f.eks. en banan eller eplemos, og så bruker jeg ren vanilje i tillegg. Jeg bruker aldri samme sukrinmengde som sukkermengde, hvis det står 100 g sukker bruker jeg 70-80 g Sukrin. Har ikke prøvd det i pannekaker eller vafler, det lager jeg helt uten sukker.

ingling er aktiv nå   Svar med sitat
Gammel 07-01-10, 14:54   #9
Slettet bruker
Passiv
 
Innlegg: n/a
Standard

Sv: Sukrin?

Det funker ikke i alt. Ikke i te for eksempel.
Men på havregrøt er det konge.
Og i kaker. Jeg bruker da samme mengden sukrin som sukker jeg.

I kakao funker det også veldig godt.

  Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:46.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no