|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
#1
|
![]() Sv: Å lage saus fra bunn av - oppskrifter?Jeg bruner smør og mel, og da jeg gikk på kokkeskolen, var jeg faktisk den eneste som klarte å lage det uten å svi av hele rukkelet(tror det var de eneste gangene da jeg imponerte lærerene). Mine sauser smaker fortreffelig, og jeg kommer til å fortsette med bruning.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Expired
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 5.455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Å lage saus fra bunn av - oppskrifter?
Jammen godt vi er flere om å klare det. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
#1
|
![]() Sv: Å lage saus fra bunn av - oppskrifter?
Men det er likevel ikke noe jeg anbefaler nybegynnere å gjøre. Slike som spør om hvordan en saus lages fra bunnen av, for eksempel. Da er den beste og tryggeste måten slik som Mim anbefaler.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|