Sv: Å lage saus fra bunn av - oppskrifter?
Opprinnelig lagt inn av Nabbe, her.
Er det verdt pengene å kjøpe balsamicoeddik og sånn, da? Bruker man det mye? Sist jeg kjøpte en, brukte jeg den (les, exen min) en gang, og resten ble stående i tre år på benken...
Jeg synes det er godt i dressinger og sauser. Men man må huske å bruke sukker i tillegg. Hvis man for eksempel i tomatsaus har litt balsamicoeddik og litt sukker blir det utrolig godt
Digresjon: Sist jeg var i italia så jeg en liten flaske (200ml) balsamicoeddik i et vinutsalg, som lå på silke i en fin eske og kostet over 100 euro ... Det hadde vært interessant å smake en så dyr eddik, for å se om jeg virkelig greide å smake verdien av den ... (mest trolig hadde det vært årets største tilfelle av perler for svin )
Lurer på hva så dyr eddik brukes til 
__________________
µ 05 07 07
|