Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Etterlyser oppskrift fra Norsk Ukeblad nr. 35

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 19-10-10, 20:14   #1
Benzo
Teller ned
 
Benzo sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 12.190
Benzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt av
Standard

Sv: Etterlyser oppskrift fra Norsk Ukeblad nr. 35

Benzo er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 20-10-10, 09:20   #2
Curly
Bør lage seg en tittel selv
 
Medlem siden: Sep 2010
Innlegg: 1.275
Curly er litt kulCurly er litt kul
Standard

Sv: Etterlyser oppskrift fra Norsk Ukeblad nr. 35

Opprinnelig lagt inn av Benzo, her.

Mohaha! Sånn ser IKKE min ut! Prøvde å skrape den ene bunnen av formen i går og kladdet den over kaka. Selv etter å ha stekt i 15 minutter på vår over gjennomsnittet varme ovn, var bunen seig og "rennende" inni. Kremen var så rennende at jeg frykter at den renner utover når jeg tar av ringen rundt forma i dag. Men god er den nok!! Vi får spise den som en mousse/dessert i stedet.

__________________
Jau
Curly er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 20-10-10, 13:09   #3
Benzo
Teller ned
 
Benzo sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 12.190
Benzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt av
Standard

Sv: Etterlyser oppskrift fra Norsk Ukeblad nr. 35

Min ble heller ikke like delikat som bildet viser, altså. Sjokoladen ble bl.a. ikke stiv...neste gang skal jeg hive litt kokosfett oppi.

Benzo er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 07:20.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no