|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#3 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Jul 2009
Hvor: Sunnmøre!
Innlegg: 29.975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pinnekjøtt og forberedelseurøkt er best i min verden, jeg liker ikke røkt.
__________________
Storebror, aug -08 og Mellomsøster feb -11 og lillesøster des -15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pinnekjøtt og forberedelseJeg synes pinnekjøttet skal være litt salt, og synes mange lar kjøttet ligge altfor lenge i vann. Jeg leste om noen som lot det ligge i RENNENDE vann i 48 timer, galskap. Jeg lar det ligge i vann i mellom 12 og 24 timer, aldri lenger. Og røkt er best, synes jeg, men det er en smakssak. Pinnekjøtt er ikke akkruat vondt, røkt eller ei.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pinnekjøtt og forberedelseIkke noe krydder nei, og du lar gryta stå på svak/middels varme til det er ferdig.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aktiv
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Gildeskål. Nordland
Innlegg: 135
![]() |
![]() Sv: Pinnekjøtt og forberedelseTilbehør er jo også veldig viktig; hjemmelaga kålrabistappe og mandelpoteter |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Jul 2009
Hvor: Sunnmøre!
Innlegg: 29.975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pinnekjøtt og forberedelseIkke noe krydder nei.
__________________
Storebror, aug -08 og Mellomsøster feb -11 og lillesøster des -15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Trademark: Imperfection
Medlem siden: Feb 2008
Innlegg: 11.055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pinnekjøtt og forberedelseKolerabistappe: kolerabi, en tre fire poteter moses (IKKE med stavmixer, det blir babymat) sammen med en goood dæsj ribbefett. Ha i ca en dl fløte og smak til med salt og pepper. Alle elsker denne.
__________________
Jeg skulle ønske jeg led av "flink pike syndrom" Tre stk! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aktiv
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Gildeskål. Nordland
Innlegg: 135
![]() |
![]() Sv: Pinnekjøtt og forberedelse
Vil anbefale deg å lage kålrabistappe selv, det kan ikke sammenlignes med ferdigstappe |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wooohhoooooo
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pinnekjøtt og forberedelsePinnekjøttet putrer på svak varme 3 hos meg.
__________________
Propellen januar 2005 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Aktiv
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Gildeskål. Nordland
Innlegg: 135
![]() |
![]() Sv: Pinnekjøtt og forberedelse
Svak varme; varmer først opp med "full guffe", deretter trinn 1 eller 2, sånn at vannet fortsatt koker litt. Bør ikke fosskokes, da fordamper vannet. Følg med på vannstanden underveis, det må ikke tørrkokes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Tja...
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 16.032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pinnekjøtt og forberedelseKan jeg ta opp denne tro?
__________________
Gina og gutta, 2001 og 2005 Jeg eldes ikke - jeg mørner. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
tankefull
|
![]() Sv: Pinnekjøtt og forberedelseJeg lager røkt og urøkt pinnekjøtt på samme måte, så du kan bare følge oppskriften i denne tråden. Jeg gjør det sånn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wooohhoooooo
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pinnekjøtt og forberedelseTror jeg har det på litt mere enn 200 grader og grillen er på.
__________________
Propellen januar 2005 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Tja...
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 16.032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pinnekjøtt og forberedelseJa, det er sant, det skal jo ikke stekes noe særlig, bare grilles kjapt sånn at kjøttet får en sprø hinne og det kan jo ikke ta lange tiden.
__________________
Gina og gutta, 2001 og 2005 Jeg eldes ikke - jeg mørner. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
tankefull
|
![]() Sv: Pinnekjøtt og forberedelse
Jeg tenker at jeg ser heller på produsenten av kjøttet, enn om det er kjøpt på Rema eller Kiwi altså. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Palliasjonsnurse
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Akershus
Innlegg: 2.510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pinnekjøtt og forberedelseJeg tar alltid pinnekjøttet en kjapp runde i ovnen før servering, nydelig.
__________________
Babe - storesøs feb 1994 ♥, mellomsøs des 1996 ♥, lillesøs aug 2004 ♥ og lillebror des 2007 ♥ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|