|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Nysgjerrig
Medlem siden: May 2010
Hvor: i Midnattsollandet
Innlegg: 3.449
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hjemmelaget lammerullLammerull |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Audacious
|
![]() Sv: Hjemmelaget lammerullJeg kommer med et krydderinnspill, jeg!
__________________
2001&2005 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nysgjerrig
Medlem siden: May 2010
Hvor: i Midnattsollandet
Innlegg: 3.449
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjemmelaget lammerullBra innspill, jeg er så kjedelig og tradisjonell når det kommer til krydder i rull |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Øyboer
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 12.862
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjemmelaget lammerullEr det forseint å begynne på dette nå? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Audacious
|
![]() Sv: Hjemmelaget lammerullIsolde, du kan også bare la rullen ligge til neste dag, og så la den trekke i godt saltet vann, og så legge i press noen dager. Det rekker du fint.
__________________
2001&2005 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Øyboer
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 12.862
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjemmelaget lammerullFår stikke innom noen butikker i morgen og se om jeg får tak i lammeside. Mamma mente jeg var alt for sent ute, men om jeg skulle få tak i det måtte det ihvertfall være på den lokale jokeren med kjøttdisk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Superbasinella
|
![]() Sv: Hjemmelaget lammerull
Sikkert ingen som merker det om jeg låner brødskjæremaskinen på butikken? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nysgjerrig
Medlem siden: May 2010
Hvor: i Midnattsollandet
Innlegg: 3.449
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjemmelaget lammerull |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Øyboer
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 12.862
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjemmelaget lammerullJeg fikk kjøpt 2 små sider i går.. og så kjøpte jeg litt salt lammekjøtt i tillegg til å fylle opp med siden de var så små de sidene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nysgjerrig
Medlem siden: May 2010
Hvor: i Midnattsollandet
Innlegg: 3.449
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjemmelaget lammerullSiden du ikke har tid til å salte rullen er det sikkert lurt å bruke salt kjøtt. Du kan jo smake på kjøttet og se om du vil ha det mindre salt eller ikke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Øyboer
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 12.862
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjemmelaget lammerullNå ligger rullen i kjøleskapet. Har ligget 1 døgn i litt salt. Tenker jeg koker den i morgen uten salt i vannet. Blir sikkert bra. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|