|
Nyheter og media Forum for diskusjoner av nyheter og artikler. Husk å lenke til aktuell artikkel i første innlegg, så meddebattantene får mulighet til å sette seg inn i temaet. |
Se resultatene: Har du kjøpt det smøret du skal ha? | |||
Ja, jeg har sikret meg. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 11,56% |
Nei, jeg bryr meg ikke. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
93 | 63,27% |
Bruker alternativer som Margarin og Cocosa. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 15,65% |
Smør? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 9,52% |
Deltakere: 147. Du kan ikke stemme på denne undersøkelsen |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Nysgjerrig
Medlem siden: May 2010
Hvor: i Midnattsollandet
Innlegg: 3.449
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Bekymret for smørmangel?Før var det jo sånn at margarin var sunt og bruk av melkefett var syndig. Dette bildet er jo nyansert en smule av nyere forskning. Selv om det fortsatt er en del uenighet på området er det nok fler som gjør som meg, og bruker smør i stede for margarin til daglig. Jeg er vel så langt fra lavkarbo som du kan komme, men jeg er ikke redd for å bruke fett i maten, og bruker ekte smør både når jeg baker og når jeg smører mat. I annen matlaging foretrekker jeg derimot rapsolje og olivenolje. Jeg har inntrykk av at mange tenker som meg å dette ormådet, og at dette er noe av årsaken til økt forbruk av fete melkeprodukter? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|