Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Spørsmål om pizzadeig (vanlig og glutenfri)

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 12-02-12, 13:53   #2
Kanina
Sviiisj!!
 
Kanina sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Enga
Innlegg: 13.057
Blogginnlegg: 841
Kanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtidKanina har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: spørsmål om pizzadeig (vanlig og glutenfri)

Jeg vil tro det lar seg gjøre å lage deigen dagen før, heve og kjevle ut, og deretter kanskje rulle den sammen (mellom f.eks. bakepapir og plastfolie) og ha den i kjøleskapet. Jeg baker min glutenfrie pizza med en oppskrift fra Toro Lys gl.fri melblanding. Men jeg tilsetter litt fiberhusk i væsken slik at den blir lettere å kjevle. Tror det er 2 dl vann, 1/2 pk gjær, noen dæsjer olje, og 5 1/2 dl Toro lys glutenfri melblanding (kan sikkert bruke andre melblandinger også). Holder til en stor pizza som dekker et brett sånn ca.

__________________

Kanina er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:46.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no