Sv: Glutenfri tortilla og vårruller?
Jeg har en god oppskrift på vårruller. Bare du bytter soyasausen til glutenfri,og vårrullpannekakene med rispapir burde det vel gå? (Bør nok sjekke den teriakisausen/marnaden også)
VÅRRULLER
1 pakke vårrullpannekaker
4 kyllingfileter eller ½ kg. karbonadedeig, eller en blanding!
1 rød paprika
5 vårløk eller 1 purre eller 1 løk, eller litt av hvert
2 gulrøtter
½ kinakål
1 kinesisk hvitløk
1 chili uten frø
Andre grønnsaker du liker!
1 ss salt soyasaus
1 ss søt soyasaus
2 ss teriyakimarinade (kan sløyfes, men gir veldig god smak!)
1 ts. Sesamolje
2 ts. Asiatisk krydderblanding (five spice powder)
Skjær kyllingfileten i biter, brun de (og evt. karbonadedeigen) i en gryte.
Kjør alt noen sekunder i kjøkkenmaskinen så det blir finhakket.
Skjær opp alle grønnsakene i små biter, fres de litt i olje og bland sammen med kjøttet.
Rør inn resten av ingrediensene.
Avkjøl blandingen før du lager vårrullene. Vårrullene blir best hvis de friteres.
Hvordan du pakker vårrullene står som regel beskrevet bak på pakken. Det er lurt å pensle det siste hjørnet med litt eggehvite så skjøten holder under fritering.
Får du for mange vårruller så kan de fryses før de stekes. Legg de i en boks med matpapir mellom.
Serveres med en saus du liker. Teriyakimarinade eller soyasaus med sesamfrø er veldig godt!
|