|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 3.725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Saus til marinert kalkunbryst.kjører bare sausen med stavmikser, man kan jo tilsette diverse, men jeg liker den "ren" når den er fra vann, gulrot, løk og kjøttet |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.921
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Saus til marinert kalkunbryst.Personlig synes jeg du skal unngå både buljong og fløte. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|