Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

For mye rosiner i rosinbollene?

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 28-04-12, 05:15   #3
Madicken
Flawsome
 
Madicken sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2011
Innlegg: 10.482
Madicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt avMadicken har mye å være stolt av
Standard

Sv: For mye rosiner i rosinbollene?

Opprinnelig lagt inn av DM, her.

Gammel gjær? For varmt vann? For kaldt vann og kald heving etterpå? Drept gjæren med for varmt smeltet smør?

Nei, nei, nei og nei. Men det var snakk om MYE rosiner, altså, deigen var nokså hard av rosiner.

Og uansett kommer jeg til å følge vanlig oppskrift med litt rosiner fra nå av, for bollene ble nesten uspiselige. Jeg lot dem stå til heving i over to timer før de ble stekt, og de ble små, tunge og tørre. Det er mulig jeg tar dem med på den planlagte båtturen vår i dag, og bruker dem som ballast.

Madicken er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 11:18.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no