|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
|
![]() |
#1 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Oct 2007
Innlegg: 1.359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: "Nytt" tilbehør til ribbeVi pleier ha mandelpoteter, rosenkål, gulrøtter, snittebønner og waldorfsalat. Waldorfsalat er jo kaldt og veldig godt til.
__________________
Storesøster 04, Storelillebror 07 og Lillebror 12 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Møllspist
Medlem siden: Oct 2012
Hvor: På den andre siden av havet
Innlegg: 263
![]() |
![]() Sv: "Nytt" tilbehør til ribbeChilimarinert ananas er visst godt. Og her finner du visst alt du trenger å vite om ribbe.
__________________
Lille Måne og Rora juni 2012. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Superduper
Medlem siden: Apr 2008
Innlegg: 1.245
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: "Nytt" tilbehør til ribbeJeg putter epler og svisker i stekovnen sammen med ribba på slutten... Sammen med kjøttkaker ( ungene nekter å spise medisterkake) og sosisser!
__________________
M(-04)&M(-07) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
på slep
Medlem siden: Aug 2009
Innlegg: 11.279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: "Nytt" tilbehør til ribbeVi har alltid epler og svisker, varmet. Vi har både surkål og rødkål, og tyttebær.
__________________
S.E.& O. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: "Nytt" tilbehør til ribbeJeg pleier å bake rosenkål og hele småløk i ovnen til lys gylden farge. I mellomtiden koker jeg en slags sirup av balsamico og søtning. Til slutt har jeg tranebær oppi rosenkålen, heller over balsamicosirupen og blander. Yum! |
![]() |
![]() |
#6 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: "Nytt" tilbehør til ribbeEh sorry, det var jo ikke akkurat kaldt tilbehør. |
![]() |
![]() |
#7 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Sep 2011
Innlegg: 1.648
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: "Nytt" tilbehør til ribbe
Men godt, etter beskrivelsen...
Bløtlegg rosinene i cognac (helst over natten). Skrell pærene og del dem på langs i fire biter. Brun dem i en kjele med litt smør. Ha så i rosinene. Tilsett sukker, honning og limesaft og la putre til ønsket tykkelse. Fyll chutneyen på varme, rene glass. Legg på lokk og oppbevar chutneyen kjølig |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|