Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

"Nytt" tilbehør til ribbe

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 22-12-12, 21:42   #1
amanas
Bør lage seg en tittel selv
 
amanas sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2007
Innlegg: 1.359
amanas er populæramanas er populæramanas er populæramanas er populæramanas er populæramanas er populær
Standard

Sv: "Nytt" tilbehør til ribbe

Vi pleier ha mandelpoteter, rosenkål, gulrøtter, snittebønner og waldorfsalat. Waldorfsalat er jo kaldt og veldig godt til.

__________________
Storesøster 04, Storelillebror 07 og Lillebror 12
amanas er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-12-12, 22:27   #2
TwinFusion
Møllspist
 
TwinFusion sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2012
Hvor: På den andre siden av havet
Innlegg: 263
TwinFusion er litt kul
Standard

Sv: "Nytt" tilbehør til ribbe

Chilimarinert ananas er visst godt. Og her finner du visst alt du trenger å vite om ribbe.

__________________
Lille Måne og Rora juni 2012.
TwinFusion er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-12-12, 22:32   #3
M&M
Superduper
 
M&M sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Innlegg: 1.245
M&M imponerer mange og er sikkert smartM&M imponerer mange og er sikkert smartM&M imponerer mange og er sikkert smartM&M imponerer mange og er sikkert smartM&M imponerer mange og er sikkert smartM&M imponerer mange og er sikkert smartM&M imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: "Nytt" tilbehør til ribbe

Jeg putter epler og svisker i stekovnen sammen med ribba på slutten... Sammen med kjøttkaker ( ungene nekter å spise medisterkake) og sosisser!
Også har vi potetgull med salt til, for det har vi alltid hatt.

__________________
M(-04)&M(-07)
M&M er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 22-12-12, 23:58   #4
veobra
på slep
 
veobra sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Innlegg: 11.279
veobra er kulere enn de flesteveobra er kulere enn de flesteveobra er kulere enn de flesteveobra er kulere enn de flesteveobra er kulere enn de flesteveobra er kulere enn de flesteveobra er kulere enn de flesteveobra er kulere enn de flesteveobra er kulere enn de flesteveobra er kulere enn de flesteveobra er kulere enn de fleste
Standard

Sv: "Nytt" tilbehør til ribbe

Vi har alltid epler og svisker, varmet. Vi har både surkål og rødkål, og tyttebær.

Gulrøtter og erter er ikke så dumt.

__________________
S.E.& O.
veobra er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 23-12-12, 11:09   #5
konsulenten
Passiv
 
Innlegg: n/a
Standard

Sv: "Nytt" tilbehør til ribbe

Jeg pleier å bake rosenkål og hele småløk i ovnen til lys gylden farge. I mellomtiden koker jeg en slags sirup av balsamico og søtning. Til slutt har jeg tranebær oppi rosenkålen, heller over balsamicosirupen og blander. Yum!

  Svar med sitat
Gammel 23-12-12, 11:12   #6
konsulenten
Passiv
 
Innlegg: n/a
Standard

Sv: "Nytt" tilbehør til ribbe

Eh sorry, det var jo ikke akkurat kaldt tilbehør.

  Svar med sitat
Gammel 23-12-12, 19:34   #7
Mrs. S
Bør lage seg en tittel selv
 
Mrs. S sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2011
Innlegg: 1.648
Mrs. S imponerer mange og er sikkert smartMrs. S imponerer mange og er sikkert smartMrs. S imponerer mange og er sikkert smartMrs. S imponerer mange og er sikkert smartMrs. S imponerer mange og er sikkert smartMrs. S imponerer mange og er sikkert smartMrs. S imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: "Nytt" tilbehør til ribbe

Opprinnelig lagt inn av konsulenten, her.

Eh sorry, det var jo ikke akkurat kaldt tilbehør.

Men godt, etter beskrivelsen...

Eh, jeg får satse på eple og svisker stekt med litt ribbesjy. Der går an å gjøre mye oppvarming/bruning mens ribba hviler, så lenge det ikke skal steke, bare bli litt gyldent.

Fibis mix høres godt ut som en egen rett, men litt for mektig ved siden av ribbe.

Tror jeg skal lage chutney, sånn eple eller pærechutney. Men det er så mange oppskrifter.
Denne fra Ultra er enkel og uten mange ingredienser. Siden jeg skal jobbe i morgen, kan jeg ikke sende gubben ut for å handle "sære" ingredienser som chili eller hel ingefær. Jeg synes jeg ser han!!

Pærechutney

  • 4 pærer
  • 1dlrosiner
  • 4sscognac
  • 2sssukker
  • 2sshonning
  • 4sslimesaft

Bløtlegg rosinene i cognac (helst over natten).



Skrell pærene og del dem på langs i fire biter. Brun dem i en kjele med litt smør.
Ha så i rosinene. Tilsett sukker, honning og limesaft og la putre til ønsket tykkelse. Fyll chutneyen på varme, rene glass. Legg på lokk og oppbevar chutneyen kjølig

Mrs. S er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 10:04.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no