Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Kommunikasjon > Divines spør-og-lær-forum

Hvor mye koster det å bygge enebolig?

Divines spør-og-lær-forum Spør om alt mulig du lurer på - kanskje er det noen som kan svare.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 30-01-13, 18:50   #34
Nessie
Erfaren nok
 
Nessie sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Trøndelag
Innlegg: 39.853
Blogginnlegg: 351
Nessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme omNessie har et rykte de fleste bare kan drømme om
Utrop

Sv: Hvor mye koster det å bygge enebolig?

Opprinnelig lagt inn av Teofelia, her.

Et av poengene med et arkitekttegnet hus er jo at det er tegnet til den tomten det står på; vinduene gir utsikt der utsikten er best, vinduer er kuttet der man ser rett inn i naboens stue eller bergveggen, og generelt passer huset til tomten og omgivelsene. Huset utnytter solforholdene på tomten best mulig, slik at verandaen fanger opp siste rest av kveldssol, for eksempel. I tillegg til at man selvsagt lettere kan få akkurat den rominndelingen man ønsker seg.

Visst finnes det masse fine ferdighus, men de flotteste husene får man ved å tegne dem sprsielt til det stedet de skal ligge. I tillegg til alt det Luftslottet sier om materialvalg og kvalitet, selvsagt.

Det er klart. Vi fikk tegnet forslag til vår tomt nå, og det kom på 5,2 mill. Og økonomisk er det ganske uaktuelt, og da er det jo mulighet for å finne hus som er tilnærmet lik, og det har vi i grunn funnet til 1,5 mill billigere.

Så om man vil ha et arkitekttegnet hus og er veldig kresen på materialvalg, holder nok ikke 3 mill. Men i utgangspunktet var jo om det går. Og det gjør det jo.

Og innvendige materialer tilpasser man uansett uten problemer.
Jeg tror bare at "ferdighus" har litt sånn traust rykte på seg, som ikke nødvendigvis stemmer lenger. Og at det kan være verdt sjekke.

__________________

Enten går det bra, eller så går det over.
Nessie er ikke aktiv   Svar med sitat
 

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 18:59.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no